Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Πώς Να Ανανεώσεις Τo Στυλ Σου Χωρίς Να Ξοδέψεις Λεφτά.


Μπορεί κάθε Άνοιξη οι περισσότερες γυναίκες να θέλουν να αδειάσουν όλα τα ράφια των καταστημάτων, όμως τις περισσότερες φορές το πορτοφόλι δεν συμφωνεί καθόλου με αυτό. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στο στυλ σου, χωρίς να βγεις εκτός προϋπολογισμού;



Ακολούθησε τα 7 παρακάτω βήματα και θα δεις τα looks σου να βελτιώνονται !

1. Μη φεύγεις ποτέ από το σπίτι χωρίς γυαλιά ηλίου. Πέρα από το ότι δίνουν ένα στοιχείο μυστηρίου στην εμφάνισή σου, είναι ένα αξεσουάρ-must για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

2. Όταν θεωρείς πως ένα outfit μοιάζει βαρετό, πρόσθεσέ του ένα φουλάρι. Δέσε το στο λαιμό, στην τσάντα, ή ακόμη και στα μαλλιά σου, για ένα Parisian chic αποτέλεσμα.

3. Ρίξε το πανωφόρι σου χαλαρά πάνω στους ώμους σου, αντί να το φορέσεις κανονικά. Αυτό ακριβώς κάνουν τα street style icons και δείχνουν πάντα τόσο cool!



4. Ξεχώρισε τα statement κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και τοποθέτησέ τα όλα σε ένα συρτάρι. Έτσι, κάθε φορά που θα θέλεις να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο σύνολο, θα μπορείς να το πετύχεις μέσα σε ένα μόλις λεπτό, επιλέγοντας από το συρτάρι σου το key-piece του look σου.

5. Κάνε αναπάντεχους συνδυασμούς. Για παράδειγμα, τα ρομαντικά φορέματα ταιριάζουν άψογα με rock jackets και τα t-shirts με παντελόνια κοστουμιού.

6. Αναβάθμισε ένα καθημερινό outfit για το γραφείο, φορώντας κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Είναι τόσο απλό, μα τόσο, τόσο εντυπωσιακό.

7. Half-tuck. Βάλε ένα κομμάτι από το μπροστινό μέρος της μπλούζας, ή του πουκαμίσου σου, μέσα από το παντελόνι σου για ένα επιμελώς ατημέλητο σύνολο.



xoxo
Cindy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου