Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Mini Haul - Oriflame


Γεια σας!!Τι κάνετε; Επέστρεψα με ένα mini haul και είπα να σας δείξω τι αγόρασα από την εταιρεία Oriflame. Δεν είναι πολλά, αλλά σκέφτηκα να σας τα δείξω μη τυχόν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται να κάνει κάποια αγορά. Βρήκα μια πολύ καλή προσφορά και την εκμεταλλεύτηκα. Με 10€ αγοράζεις 3 καλλυντικά από την κατηγορία THE ONE, οτιδήποτε θέλεις... Απλά να ξέρετε ότι αυτή η προσφορά ισχύει μεχρι την Kυριακή 17 Απριλίου..αλλά γενικά έχουν πολύ καλές εκπτώσεις απ'ότι είδα. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν κάποιο προιόν τους και βρήκα την ευκαιρία τώρα να δοκιμάσω. Έκανα την παραγγελία μου Τρίτη απόγευμα και μου ήρθε στη πόρτα μου Πέμπτη πρωί. Ας τα δούμε αναλυτικά!!


Μου αρέσει να δοκιμάζω foundations από διάφορες εταιρείες και έτσι επέλεξα όχι ένα αλλά δύο από την Oriflame και την κατηγορία THE ONE. Ένα πιο ανοιχτό στην απόχρωση και ένα λίγο πιο σκούρο. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με το πρώτο από αριστερά.
 1. Illuskin Foundation Light Ivory: Στη περιγραφή γράφει ότι είναι ένα ανάλαφρο make up που αντανακλά το φως και χαρίζει στην επιδερμίδα υπέροχη λάμψη με μεταξένια υφή, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της. Τέλειο, φωτεινό αποτέλεσμα χάρη στα "έξυπνα" σφαιρίδια λάμψης της HaloLight Technology. Η επιδερμίδα αποκτά μη λιπαρή αίσθηση ενυδάτωσης. Εχει και SPF 20. Είναι το μοναδικό που δοκίμασα και με τη πρώτη εφαρμογή έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Απλώνεται πολύ εύκολα, η μυρωδιά του είναι απίστευτη και μένει για ώρες. 
2. Everlasting Foundation Natural Beige: Στην περιγραφή αναφέρει ότι είναι ένα make up που μένει έως και 25ώρες εφαρμογής. Αναζωογονεί, ανανεώνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Ανυπομώ να το δοκιμάσω και αυτό και να σας πω την γνώμη μου.
 Στη συνέχεια έρχεται η μάσκαρα Instant Extensions The One. Η περιγραφή αναφέρει μπορείς να αποκτήσεις βλεφαρίδες με εφέ extensions σε δευτερόλεπτα. Μάσκαρα για super μήκος με καινοτομικό σπιράλ βουρτσάκι και ελαστική φόρμουλα με ειδικές ίνες απλώνεται στις βλεφαρίδες σας και τις επιμηκύνει έως και 74%. Στεγνώνει άμεσα για αποτέλεσμα που δεν αλλοιώνεται.
Τη δοκίμασα μία φορά και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή, αλλά χρειάζεται 2 στρώσεις σίγουρα για να απόκτήσεις το έφε που αναφέρουν.

Τέλος άφησα ένα Gel κατά των εσωτερικών τριχών που ήταν δώρο μέσα στο δεματάκι μου. Αν και δεν είχα ποτέ θέμα το δοκίμασα με το που βγήκα από το μπάνιο. Αναφέρει ότι όταν το χρήσιμοποιήσεις ίσως αισθανθείς ένα τσούξιμο..Εγώ το ένιωσα πάντως...Έχει μια μυρωδιά σα φάρμακο λίγο αλλά παλεύεται. Το καλό είναι ότι στεγνώνει αμέσως. Θα το χρησιμοποιώ στο μέλλον σίγουρα.

Αυτα ήταν τα πραγματάκια που πήρα... Σύντομα θα έρθει κι άλλο post με haul!!! Εσείς τι έχετε ψωνίσει τελευταία;;

xoxo
Cindy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου