Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

What to wear if you have short legs.

1. Denim skirts.

Προτιμήστε τες έναντι των maxi. Δείχνουν πολύ κομψά σε σώματα με πιο κοντά πόδια. Συδυάστε τες είτε με sneakers είτε με απλές μπαλαρίνες.



2. Βάλτε ζώνη σε ψηλόμεσα παντελόνια.

Οτιδήποτε ψηλόμεσο θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας ψιλόλιγνης σιλουέτας. Τα χαμηλόμεσα παντελόνια δεν είναι για το σώμα μας κορίτσια. :P Για αυτό λοιπό προτιμήστε οτιδήποτε ψηλόμεσο.

3. Capri pants. 


Λοιπόν...τα μακριά παντελόνια ξεχάστε τα....δεν είναι για το σωματότυπό μας!! Εμείς με κοντά ποδαράκια πρέπει να φοράμε παντελόνια που να σταματούν στον αστράγαλο ή και λίγο πιο πάνω (για το καλοκαιρι το δεύτερο). Δημιουργείτε η ψευδαίσθηση ενός μακρύτερου ποδιού. wow!!


4. Ankle boots.

Οι πολύ ψηλές μπότες δείχνουν το πόδι κοντύτερο για αυτό να τις αποφύγετε. Ένα μποτίνι όμως με block τάκουνι είναι πάντα στη μόδια και μας ταιριάζει απόλυτα!

5. Οι ρίγες.

Πειραματιστείτε με τις κάθετες ρίγες και απολαύστε τα αποτελέσματα του τεχνάσματος στη στιγμή. Διατηρήστε το υπόλοιπο styling κομψό και απλό.

6. Μυτερές μπαλαρίνες.

Εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν τις προτιμώ, αλλά όλα τα παπούτσια με μύτη επιμηκύνουν το πόδι. Οπότε δοκιμάστε μια μυτερή μπαλαρίνα και φορέστε τη με cropped παντελόνια.



Αυτά από εμένα...Τι άλλο έχετε να προτείνετε εσείς;;

xoxo
Cindy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου