Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Strobing: Η Νέα Τεχνική Φωτοσκίασης Στο Μακιγιάζ


Γεια σας και πάλι. Μπορεί το contouring να έχει γίνει η beauty εμμονή αμέτρητων γυναικών σε όλο τον κόσμο χάρη στην Kim Kardashian, όμως εδώ και αρκετούς μήνες το strobing, μια νέα τεχνική στο μακιγιάζ, έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του. Όπως όλα τα θέματα στη ζωή προχωράνε και οι τάσεις και τεχνικές εξελίσσονται έτσι και οι τεχνικές μακιγιάζ αλλάζουν και προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. Το strobing γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη της μόδας να επιστρέψει στη φυσικότητα… οι τάσεις πλέον θέλουν το μακιγιάζ να φωτίζει ακόμα πιο πολύ τα σημεία του προσώπου που αγγίζει έτσι κι αλλιώς το φυσικό φως, δηλαδή την περιοχή γύρω από τα φρύδια, τα μάγουλα, τη μύτη και το άνω χείλος.




Πότε και Πως εφαρμόζεται το strobing
Το strobing εφαρμόζεται στα τελευταίο στάδια του μακιγιάζ. Αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου τοποθέτησε λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά, στην κάθετη γραμμή της μύτης, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, κάτω από τα φρύδια(και πάνω από τα φρύδια σε ορισμένες περιπτώσεις που ταιριάζει στο πρόσωπο), στο V των χειλιών σου και το πηγούνι! Εφαρμόζεις με τα δάχτυλα και σβήνεις πάρα πολύ καλά τα τελειώματα.
Το μακιγιάζ με strobing είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες ενώ θα σε κάνει να δείχνεις νεότερη.

 Ποιο χρώμα να χρησιμοποιήσεις για το strobing
Σε ανοιχτόχρωμο δέρμα: σαμπανιζέ shimmer τόνους
Σε ανοιχτό-μεσαίο τόνο δέρματος: ροζ-σαμπανιζέ shimmer τόνους
Σταρένια επιδερμίδα: Χρυσούς shimmer τόνους
Σκούρο δέρμα: Τερακότα





Και επειδή η πρώτη διδάξασα σε αυτού του είδους τις τεχνικές είναι η Kim Kardashian, δες τη στο παρακάτω video να δείχνει, με τη βοήθεια του makeup artist της, βήμα βήμα την τεχνική του strobing:





 xoxo
Cindy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου