Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

5 Spring 2016 Fashion Trends!!

Θέλεις να μάθεις τι θα φοράς την άνοιξη; Εδώ είναι 5 fashion trends που θα τα βλέπεις παντου!!!

Τα ψώνια μπορούν να αποδειχνούν δύσκολα κάποιες φορές. Για μένα, το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο να βρω ωραία πράγματα, είναι να αποφασίσω το πόσο θα τα φορέσω αυτά που θα πάρω. Στεναχωριέμαι όταν χαλάω λεφτά για κάτι και να φορέσω λίγες φορές μόνο, για αυτό μία ενημέρωση της μόδας μπορεί να βοηθήσει.

Γνωρίζοντας τι είναι στη μόδα μας επιτρέπει να μένουμε στη μόδα ενώ κάνουμε και πιο έξυπνες αγορές.Μη με παρεξηγείτε, μου αρέσει να αποκτώ καινούργια πράγματα, αλλά γιατί όχι να αποκτάς και τα σωστά, αυτά που θα αγαπάς και θα τα φορέσεις περισσότερο; Αυτό σκοπεύω να κάνω, και είμαι εδώ να βοηθήσω και εσάς να κάνετε το ίδιο. 

Παρακάτω θα δείτε τα 5 πιο fashion trends που θα δείτε αυτή την άνοιξη παντου...



 1. Τσάντες fringe όλων των ειδων. 

Οι fringe τσάντες ήταν δημοφιλης την δεκαετία του '70 και ξεκίνησαν να εμφανίζοντε στη μόδα την περσινή χρονιά. Για το 2016, φαίνεται ότι θα εμφανίζεται αυτή η τσάντα πιο πολύ με αυτή τη boho λεπτομέρεια.

Αυτή την εποχή, η fringe τσάντα θα είναι παντού. Για αυτό go wild αν σου αρέσει αυτό το look.





2. Όλα Suede.

Το suede είναι άλλο ένα flashback από την δεκαετία του '70. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το φορέσεις αλλά ειδικά μία ψηλόμεση φούστα, suede μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, και suede τσάντες. Ένα suede + fringe τέλειος συνδυασμός!



3. Ανοιχτοί Ώμοι.

Μπλουζάκια και φορέματα με τους ώμους έξω είναι παντού και είναι υπέροχα!!


4. Bold and Bright Sports Wear As Casual Wear.

Αυτή την άνοιξη τα αθλητικά ρούχα θα είναι πιο τολμηρά από ποτέ και θα τα φοράτε σε καθημερινή βάση και όχι μόνο στο γυμναστήριο. Ξεχάστε τα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω και τολμήστε και λίγο χρώμα.


5. Pantone's "Rose Quartz" and "Serenity".

Μέχρι τώρα μπορεί  να τα έχετε ακούσει αυτά τα χρώματα. "Rose Quartz" είναι ένα ψυχρό ροζ. Αντιπροσωπεύει την αυτοκυριαρχία και τη συμπόνια. "Serenity" είναι ένα παστέλ μπλε και αντιπροσωπεύει την ισορροπία και την ειρήνη.

Αυτά τα χρώματα θα είναι παντού αυτή την άνοιξη. Σε φορέματα μέχρι και σε jackets. Ωστόσο, εμένα με ενθουσιάζει να τα φοράω σε τσάντες χεριού και σε κοσμήματα!






Ποιο σας ενθουσίασε πιο πολύ;;;;

xoxo
Cindy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου