Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Top 10 Christmas Makeup Ideas!



Τα Χριστούγεννα έφτασαν σχεδόν!! Λίγο πολύ φαντάζομαι θα ξέρετε τι να φορέσετε, αλλά πώς θα βαφτείτε το έχετε σκεφτεί;; Θέλετε να δείχνετε λαμπερή ή πιο φυσική;; Όποια είναι η απάντησή σου έχω βρει τις τέλειες ιδέες που μπορείς να φορέσεις το βράδυ των Χριστουγέννων!!!
Γίνε δημιουργική και ταυτόχρονα να κόβεις την ανάσα με αυτές τις τέλειες ιδέες για μακιγιάζ που μπορείς εύκολα να το κάνεις και μόνη σου.



Glitter Cat-Eye

Double Cat Eyeliner

Photo credit to stylishtrendy.com

Αυτό κορίτσια το έχω δοκιμάσει ήδη με ένα λέπτο πινελάκι eyeliner ή με στυλό eyeliner γίνεται πολύ εύκολα.

Orange is the New Black


Δεν χρειάζεται να έχετε απαραίτητα τα χρώματα των Χριστουγέννων πάνω σας, αυτό το αποκαλυπτικό πορτοκαλί-χρυσό είναι έντονο αλλά ταυτόχρονα και απαλό.

Smokey Eyes

Photo credit to becomegorgeous.com


Luscious Lips


Χρησιμοποίησε λίγη κόκκινη και χρυσή σκιά πάνω από το κόκκιο κραγιόν σου για ένα πιο πλούσιο και βελούδικο look. Όχι μόνο θα φαίνεται τέλειο αλλά με αυτό το τρόπο θα κρατήσει περισσότερο το κραγιόν.


Snowflake Eyes


Πόσο όμορφο και γιορτινό είναι αυτό;; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ασημί eyeliner με λεπτό πινελάκι και να το δημιουργήσεις!


Classic Look

]
 
 Photo credit to becomegorgeous.com

 Βάλε το κόκκινο κραγιόν σου, το μαύρο eyeliner σου, τόνισε τα ζυγωματικά σου και είσαι έτοιμη με αυτό classic look.


Green Eyes


Πώς μία απλή πράσινη σκιά μπορεί να κάνει το αποτέλεσμα απίστευτο και να δημιουργήσει ένα βλέμμα που να μαγνητίζει. Πολύ ωραίο και πολύ εύκολο.


Subtle Shimmer


Αν δεν σου αρέσουν τα πολύ βαριά makeup αλλά θέλεις να έχεις πάνω σου κάτι το ιδιαίτερο για το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ ή για το δείπνο αυτό είναι το ιδανικό shimmery look για σένα!! Το τελικό αποτέλεσμα είναι σεμνό και φυσικό, αλλά σου δίνει και αυτό το κάτι :P 



Christmas Colors


Δεν υπάρχει τίποτα πιο Χριστουγεννιάτικο από το κόκκινο, το χρυσό και το πράσινο! Οπότε γιατί να μην τα βάλεις όλα μαζί σα σκιά ματιών; Θα βγάλει ένα ωραίο αποτέλεσμα!!


Πές μου ποιο σου άρεσε πιο πολύ και θα φορούσες;; Επίσης αν έχεις άλλη Χριστουγεννιάτικη ιδέα με μακιγιάζ θα ήθελα να μου το πεις!!


xoxo
Cindy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου