Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Τι Να Φορέσετε Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά!


Hello!Αν πρέπει να σου απαντήσω με ειλικρίνεια για το πότε διαλέγω το ρούχο που θα φορέσω τη βραδιά των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς θα σου πω με ειλικρίνεια,λίγα λεπτά πριν φύγω από το σπίτι.
Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει... μαλλιά, νυχιά, ρούχα, μακιγιάζ! Θέλουμε όλες να είμαστε υπεροχές. Οι γιορτές θέλουν "αστερόσκονη" γι'αυτό και οποιαδήποτε υπερβολή δικαιολογείται (εντός ενός ορίου, μη σας μπερδέψουν με το δέντρο!)

 Ποια είναι λοιπόν τα βασικά συστατικά των συγκεκριμένων ημερών? Φτερά, πούπουλα, πούλιες, τούλι, μεταλλικά χρώματα, πέτρες, δαντέλα, δέρμα και γενικότερα μια λάμψη και φυσικά ένα sexy ύφος!



 Επιλέξτε λοιπόν είτε ένα κομμάτι από πούλιες, πούπουλα κτλ (ένα κομμάτι πιστέψτε με θα κάνει την διάφορα και θα ξεχωρίσει το σύνολο σας διατηρώντας κάτι σημαντικό που λατρεύω, την κομψότητα! )
είτε συνδυαζόντας δύο μαζί, προσέχοντας όμως να μη φαίνεστε πολύ φορτωμένη! Φορέστε για παράδειγμα μια πουπουλένια φούστα με ένα καλό αλλά απλό top, και μην τη συνδυάσετε με τούλι ή πούλιες (εκτός κι αν είναι κάτι μικρό σε όγκο όπως τσαντάκι) αλλά με  τα λίγο πιο διακριτικά δαντέλα - μεταλλικα χρώματα!


 1. Τούλι!



2. Φτερά!




3. Πούλιες!


 
4. Μεταλλικά χρώματα!





Extra tip:
Αν φαίνεται υπερβολικό για τον εαυτό σας οποιοδήποτε από τα παραπάνω, νιώθετε ότι δεν είστε εσείς ή δεν κάνει για την ηλικία σας, μπορείτε να τα φορέσετε πιο διακριτικά, επιλέγοντας αναμέσα σε:

  1. Ένα κομμάτι που έχει πούλιες σε μικρό μέρος του ρούχου ή λίγα διακριτικά πούπουλα: 


 2. Ένα statement clutch/φάκελο/τσαντάκι με κάποιο από τα παραπάνω, πιο "επίσημα υλικά":


3. Ή ακόμα και συνδυάζοντας ένα πιο casual ντύσιμο μαζί με ένα jacket από πούλιες ή από πούπουλα φτερά κτλ:




Και μην ξεχνάτε!
Keep calm & do it with style…


 xoxo
Cindy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου