Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Τα Απαραίτητα Ρούχα Για την Χειμερινή Σου Βαλίτσα!!


Hello dolls!! Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, επιτέλους! Ξέρω ότι ο ενθουσιασμός σας είναι μεγάλος, για μένα σίγουρα είναι αφού ετοιμάζομαι για ταξιδάκι!Γιούπιιι... Για αυτό το λόγο λοιπόν, σκέφτηκα να γράψω τι είναι χρήσιμο να έχετε στην βαλίτσα σας.. Για πάμε να ξεκινήσουμε...

Πριν αρχίσετε το πακετάρισμα, οι πιο βασικοί κανόνες που πρέπει να θυμάστε είναι το που,  για πόσο και με ποιόν θα περάσετε τις ημέρες των διακοπών σας...

1. Πλεκτά. Ένα πολύ φαρδύ πουλόβερ για όλη τη μέρα. Επίσης, πλεκτό χαλαρό φόρεμα που μπορεί να φορεθεί το πρωί με τις χαμηλές μπότες αλλά και το βράδυ με ένα καλσόν, ankle boots και ένα λεπτό ζωνάκι για ένα μοδάτο συνδυασμό. . Επίλεξε ένα ουδέτερο χρώμα, όπως μαύρο/γκρι/καφέ, για να ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.

2. Παντελόνι. Τα jeans αλλά και τα μαύρα παντελόνια είναι η πιο σωστή επιλογή, αφού μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν πάτε.Το πρωί μπορείτε να τα φορέσετε με το πουλόβερ και το βράδυ με ένα πουκάμισο ή ένα μπλουζάκι. Skinny ή boyfriend… ό,τι θέλετε..

3. Παλτό ή ένα μπουφάν. Οι ζακέτες, ίσως, δεν σε κρατήσουν αρκετά ζεστή, άρα καλό είναι να έχεις κάτι πιο χοντρό μαζί σου.

4. Τα κατάλληλα παπούτσια. Για τις χειμερινές σου εξορμήσεις είναι οι μπότες και κυρίως αυτές με εσωτερική επένδυση. Επίσης, καλό θα είναι να βάλεις στη βαλίτσα σου και παπούτσια για τα βραδινά σου φορέματα, είτε φλατ, είτε πλατφόρμες.


5. Τα αξεσουάρ. Είναι απαραίτητα και στις διακοπές. Μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου γάντια, κασκόλ, σκουφάκι και χοντρά καλσόν για τα φορέματα σου. Καλό είναι να πάρεις μαζί σου ένα χοντρό κασκόλ για τη μέρα αλλά και μία πασμίνα για τις βραδινές σου εξόδους.

6. Τέλος, πάρτε ένα ζευγάρι πυτζαμάκια μαζί σας με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Είναι άνετα, θα σας κρατήσουν ζεστή και είναι μέσα στο πνεύμα των γιορτών.

Εσείς τι θα πάρετε μαζί σας;;;;

xoxo
Cindy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου