Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

How To Wear Dark Lipstick!!



Hello!!! Μία από τις τάσεις του Φθινοπώρου και του Χειμώνα στο μακιγιάζ είναι τα σκούρα έντονα χείλη. Δυστυχώς όμως πολλές γυναίκες δυσκολεύονται στην εφαρμογή αυτών των κραγιόν με αποτέλεσμα να τα αποφεύγουν και να αναγκάζονται να περιοριστούν σε άλλα χρώματα. Τίποτα ωστόσο δεν είναι δύσκολο, αν γνωρίζετε πότε και πώς να το εφαρμόζετε.


 
 

1. Wear The Right Shade
Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση που σας ταιριάζει. Αν θέλετε να διαλέξετε ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν στο χρώμα του κρασιού και έχετε ψυχρή επιδερμίδα, προτιμήστε κάποιο που βασίζεται στο ροζ. Αν πάλι έχετε θερμή επιδερμίδα, προτιμήστε ένα λίγο πιο σκούρο χρώμα.Τέλος, αν έχετε ουδέτερο τόνο δέρματος, χρησιμοποιήστε ένα ακόμα πιο σκούρο κόκκινο.

2. Line The Lips
Σχεδιάστε τα χείλη σας με ένα μολύβι χειλιών πριν εφαρμόσετε το  κραγιόν. Βρείτε ένα μολύβι που να ταιριάζει με το κραγιόν ή να είναι λίγο πιο σκούρο. Η καλύτερη εφαρμογή για τα σκούρα κραγιόν είναι με πινέλο, θα κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται ώραιο και απαλό.
  

3. Start From The Outside In
Για να αρχίσετε να εφαρμόζετε το κραγιόν σας σωστά, ξεκινάτε να βάζετε το μολύβι ή το κραγιόν από τις εξωτερικές γωνίες των χειλιών σας και μετά το δουλεύετε σιγά σιγά μέχρι το κέντρο.



4. Flawless Lips
Όταν φοράτε βαθιές έντονες αποχρώσεις, τραβάτε περισσότερο την προσοχή. Για να βοηθήσεις τα χείλη σου να φαίνονται τέλεια σε σκούρες αποχρώσεις, πρέπει να τα διατηρείτε απαλά. Αν τα χείλη σας φαίνονται ξερά,πρέπει να κάνετε απολέπιση για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα και να γίνουν τα χείλη σας αψεγάδιαστα και μαλακά.Σε περίπτωση που τα χείλη σας είναι ξερά , οι σκούρες αποχρώσεις δεν θα κάθονται καλά στα χείλη σας. Μπορείτε να βάλετε και ένα λιπ-γκλος από πάνω για να φαίνονται πιο γυαλιστερά και πλούσια τα χείλη σας.
 
5. Bold Lips/Minimal Eyes And Makeup
Το επόμενο τιπ στο πως να βάλεις ένα σκούρο καραγιόν είναι να παίξεις με τα χείλη σου και να δημιουργήσεις ένα minimal eye makeup look. Αν επιλέξεις ένα σούπερ σκούρο κραγιόν, πρέπει να έχεις ένα διακριτικό μάτι, με πιο γήινες αποχρώσεις σκιών και ένα ωραίο λεπτό eyeliner από πάνω. Με αυτό το τρόπο δίνεις έμφαση στα χείλη σου.
Αν από την άλλη θες να δημιουργήσεις ένα smokey eye,τότε πρέπει να το κάνεις πιο απαλό το λουκ,χρησιμοποιώντας καφέ και γκρι αποχρώσεις.

  

Τολμήστε το λοιπόν κορίτσια...Φορέστε το κραγιόν σας με υπερηφάνεια και όλοι θα σας κοιτάνε επειδή θα είστε εκθαμωτικές... Φορέστε το σκούρο κραγιόν σας με αυτοπεποίθηση!!

xoxo
Cindy




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου